Uw oplossingspartner in industriële koelsystemen

Alle koelunits van ICImport zijn van Europese a-kwaliteit.

A-kwaliteit
Alle koelunits van ICImport zijn van Europese a-kwaliteit. We bezuinigen niet op behuizing en maken alleen gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Daarnaast ligt onze focus op het ontzorgen van onze klant. Met onze proactieve werkwijze garanderen wij optimale planning, uitvoering, installatie én onderhoud. Dit doen we voor grote en kleine installateurs maar ook voor voorschrijvende partijen.

Duurzaam
ICImport staat voor permanente en zuinige oplossingen voor de lange termijn. Dankzij de kwaliteit van onze producten enerzijds en gericht onderhoud anderzijds kunnen we garant staan voor de duurzaamheid van onze koelsystemen. Uiteraard geven we het milieu ook tijdens de productie van onze systemen de aandacht die zij verdient.

Betaalbaar
ICImport staat garant voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt in diverse situaties het gebruik van andere installaties overbodig wat resulteert in aanzienlijke besparingen. Permanente en zuinige oplossingen voor een goede prijs met de service die u van een oplossingspartner mag verwachten. Wereldwijd. Dat is ICImport. 

klik voor onze vacatures